Jongeren

Toen ik klaar was met school, was ik op zoek naar een baan in mijn land en ik zag deze baan als een mogelijkheid.

Ik ben nu een full-time leraar en ben onderwijs voor 15 uur per week in een kleine school. Ik krijg niet betaald in het weekend en het enige inkomen is een kleine vergoeding voor mijn uitgaven. Voor de laatste 2 weken, heb ik gewerkt met rijstkoker. Ik ben erg blij met deze baan, het eten is goed en ik hou van koken eten. Ik heb veel aanbiedingen ontvangen uit vele landen, waaronder de VS, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Canada, India en Thailand. Ik hoop dat u geïnteresseerd bent in deze blog en meer te weten komen over de baan. Het eten is echt goed hier, ik heb alleen rijst in mijn huis voor 2 maanden nu hadden, maar ik denk dat mijn eten zal verbeteren tegen de tijd dat ik meer ervaring met mijn eigen rijstkoker hebben. Ik heb geen probleem met de prijzen hier.

Mijn motto is "Kook niet je eigen eten. Kook je rijst in de rijstkoker". In deze post zal ik u laten zien hoe u een zeer eenvoudige en eenvoudige rijstkoker met behulp van de nieuwste hardware en een zeer populaire open source software genaamd Grub2Rescue te creëren.

Dus ik ben niet van plan om te praten over de hardware kant van het project, maar ik zal proberen uit te leggen hoe je het zal gebruiken om een rijstkoker te maken. Wat je nodig hebt voor deze tutorial Hier is de hardware die ik gebruikte, en alle code die u nodig hebt om mee te volgen 1. De rijstkoker Ik begon met een rijstkoker die kan houden 4 liter, en ik kocht deze rijstkoker van Home Depot voor $ 12,99. Het is een goede kwaliteit en goed gemaakte fornuis, maar het heeft slechts 3 liter capaciteit.

In 2012 werd ik geïnterviewd door mijn vriend Ettema en kreeg ik een paar vragen. Ik moet zeggen, ik was weggeblazen toen ik leerde dat mijn favoriete recepten waren degenen die worden gedaan vanaf nul! Ik wist dat ik de technieken en informatie die ik gebruikte met je wilde delen en zo, hier zijn ze.

Rijstkoker Geprobeerd & Waar

Recepten De Tried & True recepten zijn degenen die al tientallen jaren of langer en je ze vinden op verschillende plaatsen op het internet (ik heb een paar dat ik dicht bij de hand te houden), evenals in mijn boek. Ik raad mensen altijd aan om de recepten te proberen die ze al hebben, omdat veel mensen fouten maken en nieuwe manieren vinden om dingen te doen! Rice Cooker Quick Tester Rice Cooker Quick Test De Quick Test is een manier om ervoor te zorgen dat de rijst naar wens wordt bereid, door de hoeveelheid water te meten waarin u wilt koken en vervolgens de rijst volgens deze meting te koken.